Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Merja Kovasesta Tulkki (AMK)

Lisätty 29.09.2018

Iloisia opintouutisia: aiempi tulkkitutkintoni päivittyi Tulkki (AMK)  -tutkinnoksi 28.9.2018, kun valmistuin viittomakieli- ja tulkkaus opinto-ohjelmasta Turun Diakonia-ammattikorkeakoulusta. 

Tutkintoon liittyvä opinnäytetyö on julkaistu Theseus-tietokannassa: http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2018090314795. Se on tehty yhdessä kahden muun kokeneen viittomakielentulkin kanssa vuosien 2016-2018 aikana. Työ käsittelee kuurosokeiden henkilöiden ympäristöön orientoitumisen tukemista kuvailun keinoin asuin- ja toimintaympäristön muutosten yhteydessä.

Lue kokonaan »

Tulkkauspalvelujen tuottaminen käynnistyi heinäkuussa

Lisätty 12.07.2018

Viitotun kommunikaation palvelut - M.Kovasen tulkkaustoiminta käynnistyi 2.7.  Heinäkuu on sujunut mukavissa merkeissä. Palvelua on tuotettu niin  tutuille kuin uusillekin kuulovammaisille asiakkaille, pääosin Pirkanmaalla. Tulkki (Merja Kovanen) ottaa tarvittaessa myös ns. hätätoimeksiantoja eli kiireellisiä asiakkaan henkeen, terveyteen tai turvallisuuteen liittyviä tulkkauksia. 

Lue kokonaan »

Viitotun kommunikaation palvelut - M.Kovanen ja Kelan vammaisten tulkkauspalvelusta vastaava vatu-keskus ovat tehneet sopimuksen kuulovammaisten tulkkauspalvelujen tuottamisesta.

Lisätty 21.06.2018

Tulkkina toimii toiminimen haltija Merja Kovanen. Toiminta käynnistyy, kun sopimuksen täytäntöönpanoon liittyvät käytännön asiat on saatu hoidettua. Sopimus allekirjoitettiin 18.6.2018.

Lue kokonaan »